Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Find din nye sovesofa her

En sovesofa er et yderst funktionelt møbel, men giver den dig også en god søvnoplevelse? Designet er uden tvivl også en vigtig del af valget af sovesofa, men også brugen af kvalitetsmaterialer og sovesofaens komfort spiller en stor rolle.

En sovesofa er en fremragende måde at udnytte pladsen i dit hus eller lejlighed på, så den bliver udnyttet helt optimalt – selvfølgeligt uden at gå på kompromis med æstetik og kvalitet. Det er grundet, at du både har en sofa og en seng i én og samme løsning. Du kan eksempelvis bruge sovesofaen som en gæsteseng om natten og slappe af på den i dagtimerne, om det så er i stuen, på værelset eller kontoret. En sovesofa kan også dels være med til at holde orden. Hvis kvaliteten af sovesofaen er godt, kan en sovesofa sagtens være komfortabel at sove på. Det er også ganske nemt at lave om til seng og tilbage til sofa igen. Det du skal gøre er at slå sengen ud med et snuptag.

Sovesofa med chaiselong

Se disse 5 anbefalede sovesofaer med chaiselong. Vælg en sovesofa med chaiselong, hvis du gerne vil have et funktionelt møbel, hvor du kan slænge dig i dagtimerne, og hvor du har god plads til at ligge på den om natten. Den egner sig både som et godt stuemøbel, fordi den ligner en ”helt almindelig” sofa. Nogle modeller, hvilket er langt de fleste, giver dig også mulighed for at bruge chaiselongen til opbevaring – eksempelvis til sengetøj eller ting og sager, som der ikke lige pynter så godt ind i rummet. Du finder opbevaringsmuligheden under chaiselongdelen ved at løfte den øverste del af chaiselongen.

En sovesofa med chaiselong er god, hvis du ligesom mange andre elsker at slænge dig i sofaen til en god serie eller film og samtidig ofte har overnattende gæster.