Projekt beskrivelse

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Mobilproducenten Vertu har ikke formået at skabe så meget omtale i Danmark. De var meget populære inden for mobilmarkedet, inden smartphonen for alvor slog til. Men deres seneste skud på stammen er en smartphone, og den billigste mobil, koster ikke under 50.000. Denne form for mobiltelefon her virkelig målrettet et nichemarked, som måske kunne være til kvinden som har alt. Hvis har tage et kig på den nye mobil, og beskriver den herunder.

Producenten Vertu har formået at skabe en del omtale, ved at prissætte deres produkt meget over deres konkurrenter. Producenten er ikke bleg for at indrømme at de ikke er helt fremme med den nyeste teknologi, men til gengæld får man et solidt håndværk og en stærk holdbarhed. Telefonen kommer med det seneste Android system. Specifikationerne er langtfra noget at råbe hurra for. Den 3,7″ er belagt med safirglas, og en opløsning på 800×480 pixels. Telefonen kommer med en 1,7 ghz og 64 gb hukommelse. Lidt overraskende er det at telefonen kommer med NFC teknologi, hvilket der ses store muligheder for at benytte i fremtiden.

I forbindelse med lanceringen med smartphonen, har de lanceret 4 nye modeller. Priserne er også blevet offentliggjort:

– Titanuim Black Leather – 53.500,- kroner
– Titanuim Pure Black – 64.000,- kroner
– Titanuim Black Alligator – 71.300,- kroner
– Black PVD Titanium Red Gold Mixed Metals – 110.900,- kroner

De bedste smartphones på markedet lige nu, er uden tvivl iPhone eller Samsung. Men hvis du vil have noget udover det sædvanlige, eller overraske kvinden er det en Vertus telefon du skal investere i.

Se en video af Vertus telefonen her