Projekt beskrivelse

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

iPhone 7 er på trapperne og og der er store forventninger til denne telefon og ikke mindst til Apple. Den moderne kvinde går op i brugervenlighed og ikke mindst design. Her er iPhone 7 en rigtig god mulighed.

Vi har alle præferencer til ens mobiltelefon og vi ved godt hvad vi vil have og ikke vil have. Det er ingen hemmelighed at Apples iPhone har været ekstrem populær her de sidste par år, og forventningerne til den nye iPhone 7 er tårnhøje, ikke mindst fordi de sidste år lanceret iPhone 6s og iPhone 5SE, som ikke var så revolutionerende som mange af konkurrenterne, men også fordi Apple for første gang i mange år har lidt modvind på aktiemarkedet.

Men hvad kan vi så forvente af iPhone 7?

Først og fremmest forventes det at iPhone 7 bliver offentliggjort d. 12 september ved Apple Keynote. Rygterne går desværre på at den nye mobiltelefon ikke får de helt store designændringer i forhold til de foregående modeller. Dog siger flere rygter, at den nye telefon bliver 1 mm. tyndere end iPhone 6. Dette er til trods for de såkaldte “bendgate” der var på iphone 6, da den kom frem, som gik ud på at folk var tilfredse med at telefonen kunne bøjes, hvis den f.eks. lå i lommen. En anden ting som mange stærkt regner med er at batteritiden bliver forøget.

Hvis du som kvinde ønsker at være med på beatet, med det nyeste nye er det værd at holde øje med sider som løbende opdatere med nyheder omkring hvad der rører sig på på mobilmarkedet. En side som telepristjek.dk vil løbende komme med information omkring den nye iPhone 7.