Projekt beskrivelse

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Til kvinden som har alt, kan det oftets være vanskeligt at at finde den helt rigtige gave. Når du spørger efter ønskeseddel, der svaret bare,”jeg ønsker mig ikke noget, overrask mig”. Hvilket tit er en mulig opgave. Men overvej alternativ gaver, som kan gavne på sigt.

Da du har spurgt om ønskeseddel, og fået svaret om at hun ikke ønsker sig noget, kan du sagtens tillade dig at tænke kreative gaver. Det kan være gaver til hjemmet, gavekort til spaophold, eller gaver som du ved hun vil blive glad for på sigt, som f.eks. sikring af hjemmet. I øjeblikket du giver gave, vil du nok kunne ane skuffelsen i hendes øjne. Men hvis du overvejer at give en af de lidt mere alternative gaver, bør du ikke gå på kompromis med indpakningen, eller måde hvorpå gaven bliver overrakt. Her kan du skrive et langt kort om hvor meget hun betyder for dig, eller om hvor hvor glad du generelt er for hende. Sådanne ting sætter kvinder stor pris på, og betyder ofte mere end selve gaven.

Få en låsesmed til at tjekke op på låsene

Den alternative gave kunne være et sikkerhedstjek af hjemmet. Det virker måske en smule kedeligt, men det vil være noget som på sigt at enhver kvinde vil sætte pris på. Mange kvinder er bange for at være alene hjemme, men med tanken om at hjemmet er sikret, vil de nemmere kunne finde ro. Det er mange måder at sikre et hjem på. Mange boligejer har enten en hund eller en alarm. Hvis hun ikke allerede har en alarm i huset, kan du passende give det til hende, og hvis hun allerede har, kan låsesmede være en god idé. En låsesmed kender til kravene om gode låse og ved samtidig hvilke låse det er svære at bryde op for en eventuelt indbrudstyv.