Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Sommeren har for alvor ramt Danmark. Vejret er blevet dejlig varmt og solrigt, og det betyder, at sommertøjet for alvor kan blive fundet frem. Varmen og solen betyder, at det er blevet tid til at gå i shorts, toppe og fantastiske sommerkjoler. Der er ikke noget mere fantastisk end når du finder den helt perfekte sommerkjole, som giver dig fantastisk selvtillid og ikke mindst komfort i varmen. Hvis du har svært ved at finde ud af, hvilke kjoler du skal købe til denne sæson, får du her en guide til denne sommers største tendenser, som er en fantastisk blanding af stærke farver, flotte mønstre og charmerende flæsedetaljer.

Blomster for fuld skrue

Kjoler med blomster er en af de helt store tendenser denne sommer. En kjole med blomster passer perfekt til både forår og sommer, og særligt i år er kjoler, som er totalt dækkede i blomster, af højeste mode. Blomsterkjoler er fantastiske i både mini- og maxilængde, og kombineret med en høj hals og flotte flæsedetaljer, er du garanteret at se fantastisk ud i sommervarmen.

Fyr den af med farver

I denne sæson er der ingen begrænsninger for, hvor stærke farver din kjole må være i. Det er nemlig højeste mode at bære klare farver som for eksempel rød, gul, orange, blå, grøn eller lilla, som skiller sig positivt ud i gadebilledet og som skaber godt humør. Hvis du foretrækker at bære shorts og T-shirt i stedet for sommerkjole, kan du sagtens være modig og kombinere flere af de stærke og flotte farver.

Vær modig med vilde ærmer

Når vi kigger på denne sæsons modebillede, er det i høj grad inspireret af 80’erne. Dette betyder, at der er særligt fokus på kjolens ærmer og skuldre, som gerne må skille sig ud. Hvis du ønsker at finde en kjole med vilde ærmer, kan du se efter en kjole med skarpe skuldre eller med flotte bløde ballonærmer. Det er vigtigt at være modig og tænke, at det gælder om at maksimere, for at leve op til denne tendens.

Når du skal vælge denne sæsons sommerkjole, er det vigtigt at være modig. Tendenserne i år er stærke og attitudefulde, og derfor skal du blot finde selvtilliden frem og bære det med stil. Vær modig i dit farvevalg og kjolevalg, så er du garanteret en smuk og moderne sommerkjole.