Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Vi er efterhånden bevæget os godt ind i foråret, og vejret begynder stille og roligt at blive mere og mere sommeragtigt. Folk bevæger sig rundt udenfor i shorts og t-shirts og har allerede spist årets første isvaffel. Men selvom dette er tilfældet, og det er de færreste af os som overhovedet skænker julen en tanke, så kender vi jo alle en sand julefreak. Selvom ens juleglade veninde jo nok også er glad for sol og sommer, så kan man jo godt gøre lidt ekstra for hende, så man minder hende om den højtid, som hun elsker så højt. Læs med herunder for inspiration.

Hold en sommerlig julefrokost

Vi har efterhånden lige fundet grillen frem fra skuret og holdt den første grillaften i plusgraderne, men derfor kan man jo godt lave julemad. Man kan jo sagtens kombinere julefrokosten med en grillaften. Sæt den hyggelige julemusik på højtalerne, put flæskestegen på grillen og åbn for juleøllene som jo stadig holder sig, og så er der lagt et grundlag for en god aften.

Køb hende en julegave

Man behøver aldrig et grundlag for at give en god veninde en gave, så selvom det hverken er hendes fødselsdag eller juleaften, så skal man altså ikke holde sig tilbage. En lille julegave vil især falde i god jord, hvis hun måske går igennem en lidt svær periode. Som juleelsker vil hun med garanti blive super glad for en julerelateret julegave, selvom de måske er lidt svære at få fingre i her i slutningen af april.

Find julesweateren frem fra gemmerne

En juleting man dog altid kan få fingre i, enten på nettet eller i gemmerne, er en julesweater. Der er ikke meget som siger julehygge som en god julesweater, man kan sidde og hygge sig i med sin juleglade veninde. Her i slutningen af april er det dog en god idé at vente med at tage den på til det bliver sent på aftenen, hvis man vil undgå at få det alt for varmt. Find din julesweater her.