Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Hvis man pludselig står og er flyttet til den danske hovedstad måske fra et meget mindre sted, så kan det godt virke som om alt er nyt og når noget er nyt an det være lidt svært at stole på det 100% derfor kan man godt være meget usikker på mange ting når man flytter til hovedstaden. Det er der dog imidlertid ikke meget grund til at være. Der er mange søde mennesker og vi er helt sikre på at uanset om du er flyttet på grund af arbejde eller studie, så er vi sikre på at du nok skal klare dig og at du bliver rigtig glad for at bo i København

Hvis du gerne vil have ekstra tryghed i dit hjem så er der jo selvfølgelig en række ting du kan gøre. Det vigtigste er selvfølgelig altid at huske at låsedøren efter dig inden du går ud. Mange døre i lejlighederne i København har selvfølgelig en klassisk smæklås så derfor har du slet ikke noget valg om at låse døren. Glemmer du din nøgle når du går ud ad døren, er der selvfølgelig altid hjælp at hente. Hvis ikke din vicevært måske har en ekstra nøgle liggende, så må du forsøge at ringe til en låsesmed på Frederiksberg, der kan rykke ud og hjælpe dig ind i din bolig igen. Det er aldrig sjovt at stå uden for sin dør og vente, men måske lærer man det til næste gang at man skal huske sin nøgle.

Noget andet man kan gøre for at føle sig sikker i ens hjem er at blive gode venner med dem der bor omkring en. Det gælder både i lejligheden men også i huse. Hvis de kender dig og pludselig høre en masse rumsteren hos dig, kan det være de lige ringer eller sender dig en SMS for at høre om du er okay og dermed kan i måske finde indbrudstyve på fersk gerning.