Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Er det begyndte at blive lidt kedeligt mellem dig og partneren? I så fald handler det om at finde måder hvorpå, I igen kan finde glæden ved hinanden og sætte gang i sexlivet.

Læs med i denne artikel for at få nogle gode råd om, hvordan I sætter ordentligt gang i sexlivet igen. Læs med her hvis det har interesse for dig.

Overvej at bruge sexlegetøj

Sexlegetøj kan af og til være en god måde, hvorpå man som forhold kan finde vej tilbage til hinanden igen og igen begynde at nyde hinanden i sengen. I en sexlegetøj butik kan du finde et bredt udvalg af sjove og forunderlige former for sexlegetøj, som du og partneren kan benytte.

Tag et kig på alle disse muligheder sammen og bestem jer i fællesskab for, hvilke former for sexlegetøj I kunne være interesserede i at have. Meget af sexlegetøjet kan man kun bruge på den ene eller anden partner, men I får begge noget ud af sexlegetøjet, fordi I netop kan bruge det i jeres ”lege” sammen.

Du kan eventuelt også prøve at købe noget af sexlegetøjet til dig selv og nyde dit eget selskab, hvis din partner ikke er så vild med at benytte sexlegetøj i sengen sammen.

Hvis du oplever at din partner er tøvende overfor, at I skal anskaffe jer sexlegetøj, er det vigtigt at tage en snak om dette. Det kan være at han eller hun føler sig såret, fordi de tror at det er dig der giver udtryk for, at de ikke længere kan tilfredsstille dig ordentligt.

Forklar dem dine begrundelser for hvorfor du gerne vil anskaffe dig dette sexlegetøj og understreg at det formentlig vil blive sjovt for jer begge at benytte dette nye sexlegetøj sammen.

Det er generelt altid en god ide at have en god og uddybende snak sammen, hvis man oplever at der er knaster i forholdet. Og det gælder også, hvis der er knaster i sexlivet.

Hav fokus på det sensuelle fremfor det seksuelle

Der ret stor forskel på at have sex sammen og at være sensuel sammen. Måske ligger I for meget pres på det at være seksuelle sammen?

Hvis I oplever, at der er et stort pres på jer begge to for at præstere, når I er sammen, kan det være en fordel fuldstændig at ændre jeres fysiske forhold til hinanden i en periode.

Aftal at I i de næste par uger har fokus på det sensuelle frem for det seksuelle. På den måde kan I igen udforske jeres kroppe på en anden måde, end I har gjort tidligere. Og denne nysgerrighed kan I tage med over i jeres sexliv, hvilket kan blive vejen frem til et bedre og mere udfordrende sexliv sammen.