Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Nu hvor solen er begyndt at komme rigtig frem fra de grå skyer, og vi er begyndt at kunne mærke varmegraderne på kroppen, så er det også denne her periode vi finder ud af at vinter kiloene stadig sidder og driller på kroppen. Man kan derfor godt begynde at tænke om man overhovedet når at blive helt klar til sommeren og stranden.

Regelmæssig løb

Hvis du vil sætte gang i din forbrænding, skal du udfordre dig selv til mindst at løbe 2-3 gange om ugen, hvor du bruger intervaltræning som løbemetode. Når du løber intervaltræning, forbrænder du meget mere end hvis du løber en stabiltur. Selvom du kun løber stærk i få minutter ved en intervaltræning, så er det den hastighed der gør at dine muskler bliver belastet tilstrækkeligt, da du i de minutter yder op til 80% af din ydeevne. Dine muskler skal derfor bruge meget mere energi, end hvis du holder dit løb stabilt på 40%-50%.

Planlæg din kost

Vil du gerne have at dine kilo rasler relativt hurtigt af dig, så er du også nødt til at fokusere på din kost. Du bør lave dig selv et planlægningsskema over din mad i løbet af ugen. Prøv f.eks. at give dig selv nogle regler, så som at du skal 2-3 gange om ugen spise kylling eller anden fjerkræ med grønt til, 2 dage med fisk, og de sidste 2 dage skal være kreative, med stadig sundt. Så vil du uden tvivl se resultater relativt hurtigt.

Sæt lidt ekstra boost på de sidste kilo

Vil du gerne sætte lidt ekstra boost på vægttabet, kan du som så mange andre også prøve at bruge slankepiller som en mulighed. Slankepillerne nedsætter din appetit og hæver din forbrænding yderligere. Slankepiller er derfor en rigtig god hjælp hvis du gerne vil have en effektiv slankekur, med resultater inden for den første måned.