Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Vi er nu trådt ind i foråret, og det betyder at vi næsten kan lugte sommeren lige om hjørnet. I den forbindelse er der mange kvinder, som begynder at gøre en ekstra indsats i de lokale sportsklubber eller træningscentre, for lige at kunne stå det skarpere til sommer. Vil du også gøre lidt ekstra ud af din krop, kan du læse med her.

Sørg for at lave en eller anden fysisk aktivitet hver dag

Dette kan måske hurtigt lyde lidt voldsomt, at du hver dag skulle have tid til at lave en fysisk aktivitet. Men faktisk er det langtfra umuligt, det eneste det kræver, er at du skruer lidt ned for ambitionsniveauet. Det vil sige at det ikke nødvendigvis behøver være 2 timers fokuseret træning i fitness, i stedet kan en rask cykeltur på de 30 min også sagtens gøre en reel forskel. Står du og mangler en cykel kan du finde masser af lækre damecykler her.

Tag din veninde under armen og meld jer ind i det lokale fitness

En af grundene til at der ikke altid er vildt mange kvinder i fitness, er at mange føler det kan være akavet at møde op, for man er jo ”ikke ligeså trænet som de andre”. Her skal du huske på at alle er startet et sted, og at du træner for dig selv, ikke for andre. For alligevel at gøre det nemmere at starte op, kan det være en god ide at starte sammen med en god ven eller veninde, så man føler sig lidt mere sikker i starten. Herudover kan det også virke ekstra motiverende at komme ude ad døren en kold vinteraften, hvis du ved du skal ned og hygge dig med din veninde. Fitness er jo også en god lejlighed til lige at få snakket om de små og store ting i jeres hverdag.