Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Hvis du savner at bruge mere tid med din familie, er haven et godt sted at starte. Haven kan bruges som et samlingspunkt, hvor hele familien kan finde på noget at lave sammen. Umiddelbart kan det virke som om, at der ikke er meget at lave måske, men faktisk er der masser at finde på. Du kan lave nogle forskellige ændringer i din have, som kan gøre den mere familievenlig.

Lav en bålplads

En bålplads er på mange måder en god idé at lave i din have. Den kan bruges på de fleste tidspunkter af året, og hele familien kan være med til at lave bål. Desuden er det noget, der er let at lave i haven. Det kræver blot, at du rydder en lille rundskreds i haven for græs og samler nogle sten ved stranden, som kan danne en kant rundt om. Ved bålet kan I varme jer, lave snobrød og riste skumfiduser.

Invester i en udendørs pizzaovn

Specielt om sommeren er det hyggeligt at holde grillaftener sammen med din familie udenfor på terrassen. Men hvis I gerne vil prøve noget lidt anderledes, som ovenikøbet kan bruges hele året rundt, kan I investere i en udendørs pizzaovn. Nu kan hele familien være sammen om at lave pizzaer, som ovenikøbet kan blive rigtig lækre.

Gør det lettere for børnene at lege

Det kan godt være svært specielt at få børnene med ud i haven. Men hvis der rent faktisk er en bedre grund til, at de skal opholde sig i haven, vil de hellere gøre det. Det kan du sørge for, ved at gøre det lettere for dine børn at lege i haven. Det bliver langt sjovere at lege f.eks. gemme og fange, hvis der er flere buske, stier og træer rundt omkring i haven. Det er langt sjovere, end at lege på en tom græsplæne.