Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

For at holde dine negle sunde og flotte er det godt at klippe dem en gang i mellem. Hvis de begynder at knække eller blive for lange, er det bedst at klippe dem og lade dem vokse ud igen. Når du filer dine negle, er det bedst at file i én retning. Hvis du ikke gør det, kan du godt komme til at skade dine negle, så de bliver skrøbelige og lettere knækker. Det er godt at bruge negleolie én gang dagligt.

Neglelak kan være med til at styrke dine negle, så de ikke knækker så nemt. Undgå at kradse lakken af da det skader dine negle. Brug en neglelaksfjerner så mild som mulig og helst uden acetone.

Sådan lægger du lakken

Fil dine negle i den form og længde du foretrækker før start. Sørg for at dine neglebånd er velholdte og skubbet ned. Brug eventuelt en neglebuffer på dine negle så de får en glat overflade.

Start med at rense dine negle inden du begynder at lægge forskellige lakker på. Der kan godt være støv, efter du har filet dine negle. Brug derefter en base først så lakken sidder bedre fast på dine negle. Lakken lægger sig også pænere på neglen. Brug ikke for meget neglelak. Hvis lakken bliver for tyk, så lægger den sig ujævnt og ser ikke pæn ud. Slut af med en topcoat. Det gør at neglene holder sig pæne i længere tid.

En gaveidé

Du kan forkæle en veninde eller din kæreste på en mærkedag, eller bare en dag du nu synes. Der er mange steder at få idéer til forkælelse og sundhed, se fx her på denne blog.

Det er en god gaveidé at give et godt produkt til neglene. Det kan være en negleolie, eller noget andet der styrker neglene. Det kan også være et neglekit med forskellige file eller en neglelak.