Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Der er ingen mennesker, der ikke godt kan lide at blive forkælet. Hvis du gerne vil gøre noget ekstra for din kæreste og forkæle hende lidt, er det bare at gøre det. Det vil nemlig med sikkerhed gøre hende glad. Specielt hvis du ved, at hun har haft meget at se til fortiden el.lign., så er det helt perfekt at forkæle hende lidt.

Overrask hende med en hjemmelavet middag

Det behøver ikke altid at kræve en hel masse, når du gerne vil forkæle en, du holder af. Hvis du f.eks. ved, at hun har en livret, kan du overraske hende en dag med at lave den og servere et godt glas vin til. Hun skal ikke sørge for andet end at læne sig tilbage og hygge sig. På den får I også lige skabt et rigtig hyggeligt minde sammen.

Ordn det gør-det-selv-projekt I så længe har snakket om

I har garanteret et eller andet i jeres bolig, som I længe har gået og snakket om at få lavet, men alligevel aldrig fået det gjort. Det er den slags, der godt kan fylde lidt i hovedet. Hvis du vil forkæle din kæreste, kan du springe ud i at ordne det gør-det-selv-projekt. Det kan f.eks. være at bygge en terrasse i jeres have. Hvis du har brug for terrassebrædder, kan du få dem hos Wimex.

Invitér hende på spaophold

Når du tænker på forkælelse, tænker du måske helt klassisk på massage, ansigtsbehandling osv. Det er ikke så underligt, for den slags er for alvor forkælelse. Du kan forkæle dig kæreste ved at invitere hende på et spaophold, hvor du og henne ikke skal lave andet end at få massage, sidde i spabad, få serveret lækker mad m.m. Det er den helt klassiske form for forkælelse, så den falder altid i god jord.