Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Sommeren er lige om hjørnet og vejret går den rigtige vej. Der er et par ting som din sommergarderobe bør indeholde i 2017, og det kommer vi med nogle bud på her.Du vil kunne finde inspiration til hvad der er “must have” til garderoben, både hvad det angår af tøj, solbriller og sko. I artiklen vil du kunne finde nyheder som er hotte her i 2017, men også klassikere, som garderoben bare skal indeholde – læs med her.

Sommeren nærmere sig og det er tid til at finde shorts, toppe og de søde blondekjoler frem. Men selvom vejrudsigten melder sol og sommer, er det en god idé at lade vær med at pakke det varme tøj for langt væk.Den danske sommer kan være meget skiftende og sommeren kan også byde på regn og kolde dage. Derfor er den klassiske bomuldssweater en god følgesvend, når sidder og nyder sommeraftenen ved solnedgang. Ligeledes giver de klassiske Rayban solbriller et godt pift til sommersættet. Solbrillerne er klart en af de vigtigste accessories som du skal have styr på til sommer og selvom solen ikke er fremme hele tiden, kan solbrillerne sagtens sidde i håret og fuldende det perfekte sommerlook. Der findes mange forskellige butikker som sælger solbriller, og internettet er ingen undtagelse. Ved at handle på nettet er der ofte op mod 50% og spare på et par solbriller.  Dog er det vigtigt at solbrillerne passer til din ansigtsform, da nogle mennesker er mere til små runde solbriller, frem store ovale briller.

 

De gamle klassikere er langt fra glemte 

Den gamle sneakers fra Adidas, bedre kendt som tennisskoene “Stan Smith”, er ekstra hotte her til sommer. Ligeledes er den gamle denimjakke og de slidte cowboybukser også højste mode. Som nævnt tidligere, kan det danske vejr, være meget svingende og man skal være forberedt på både regn, blæst, kulde og varme. Derfor er den gamle sweater, som mormor i sin tid strikkede, også en god ven til de sene sommeraftener.