Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Mange af os kender det alt for godt. Når vi går til frisøren, vælger vi den klipning vi fik sidst eller vi vælger de samme farver. Det er trygt og rart at vælge det man plejer. Måske man har haft en uheldig episode med permanentkrøl, som føltes som en god beslutning da man træf den. Oplevelsen sidder i en og man har derfor valgt den første og bedste frisure man fik klippet dernæst. Har du haft den samme frisure i mange år? Hvor tit udfordrer du dig selv til at prøve noget nyt?

Vælg en frisør du stoler på

Det er ikke lige meget med valg af frisør. Det er en god idé at vælge en frisør man har kemi med og bruger nole af de klippeteknikker du synes om. Vælg en der holder sig opdateret med kurser og er de med på nye trends? De frisører kender også til de nyeste regler og produkter indenfor hårpleje og kan vejlede dig i hvilke hårprodukter der passer bedst til dit hår og dine måder at sætte håret på. Prøv at udfordre dig selv med fornyelse og lad frisøren bestemme klipning og farvevalg. Det vil være en god idé at tage en god snak med frisøren inden om din personlighed, dine hårvaner. Hvis du er typen der ikke styler dit hår særlig ofte, tager frisøren hensyn til det, i den måde i klip og farvevalget. Sig til dig selv at du giver det et år, hvor du er åben og modig. Giv det en chance. Måske du bliver positivt overrasket og kan se tilbage på fotos hvordan dine klipninger har forandret sig og hvad det gjorde for dit ansigt. Måske det endda giver et energi-boost. Pift looket op med et nyt sæt tøj.

Fordele ved at vælge en frisør.

I 90’erne var det meget moderne selv at farve sit hår. Nogle slap godt fra det mens andre var mindre heldige. Du får professionelt råd og vejledning. Du bliver klippet af en ekspert på området og en der er ekspert i farvemix og hårtyper. Undersøg frisørsaloner i området. Har du for eksempel brug for en frisørsalon i Kolding, så søg på alle de frisører du kan finde. Kig på deres galleri, som viser andre kunder. Se på deres medarbejdere. Spørg hvor dine veninder bliver klippet eller besøg salonen og se om du får en god fornemmelse.