Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Man siger at kvinders bedste ven er diamanter, men hvis det er tilfældet, så kommer tøjskabet ikke langt efter. Hvem har ikke siddet hjemme i sin sofa og set en film eller serie, hvor hende den smukke hovedrolle har et walk in closet fyldt til renden med sko og kjoler, hvor man imens sidder og drømmer sig til hvordan det ville være. Det er dog ikke noget man behøver at drømme sig til, hvis man virkelig vil, kan man selv få installeret sådan et rum i ens hus. Det kræver bare, at man tager telefonen og ringer til det lokale entreprenørfirma for at få et tilbud. Læs mere hos murer Thyholm.

Hvad vil manden sige til det?

Det er nok ikke alle i husstanden som vil se et walk in closet som en fantastisk investering, og det er nok de færreste mænd som er villige til at ofre et helt rum og mange tusinde kroner på et klædeskab, dette er dog noget man må få ham til at forstå. Det er selvfølgelig ikke noget, man bør smide penge efter med mindre man generelt tjener godt og har pengene liggende uden at have noget at bruge dem på. Men hvis den bedre halvdel derhjemme selv har en hobby han bruger mange på, uden at det gavner en selv, vil man godt kunne argumentere for et walk in closet.

Udstyret der hører til

Men et walk in closet er jo andet end bare et rum, så man skal også fylde rummet med hylder og skabe, som man kan have sit tøj og sine sko hængende på. På midten af gulvet kan man have en blød bænk stående, så man kan sætte sig og tage sko på. Udover dette skal ethvert walk in closet have et spejl, så man kan stå derinde og spejle sig i samtlige outfits hele dagen.