Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Parfume er for mange kvinder mere end bare duft. Parfume er et statement. Parfume er med til at definere, hvem vi er: vores stil og vores personlighed.

Man kan godt vokse fra en parfume

Hvis du har en yndlingsduft, som har fulgt dig i mange år, så har du sikkert svært ved at skifte den ud. Et pust af parfumen og de gode minder vælder op i dig. Men selvom om en duft minder dig om mange gode ting, så er det ikke ualmindeligt, at du en dag får npk af den og vil finde en ny. Man kan fx sagtens vokse fra den parfume, som har fulgt en gennem gymnasieårene. For pludselig en dag står du på den anden side af eksamenerne og studenterfesterne – og så passer parfumen måske slet ikke til din personlighed mere. Du er vokset rent mentalt, og der må en ny parfume til.

Find den parfume, der definerer DIG

Når du skal finde en parfume, der definerer dig, så undlad at kigge på, hvad veninderne har på hylderne. Du skal heller ikke tage duften på flaskens udseende eller hvilke parfumereklamer, der er i magasinerne lige nu. Det handler om duftens personlighed og hvordan den udvikler sig, når DU tager den på. Når du puster den på hals, håndled og i knæhaserne, og den får lov at åbne og udfolde sig med hjælp fra din kropsvarme. Parfumer er det sidste touch, prikken over i’et, når vi har taget tøj på, sat håret og lagt makeuppen. Den indhyller os i sansefuld duft, og det må ikke føles forkert.

DKNY dufte til enhver kvinde

Donna Karan New York – eller DKNY i daglig tale – står bag en lang række uimodståelige dufte til kvinder. Donna Karan designer mode til den stilsikre og feminine kvinde, og hendes parfumer er lige så rammende i forhold til kvinden, der ved, hvad hun vil have. Duftene hylder ikke bare den selvsikre kvinde, men også New York, hvilket har gjort signaturduftene ikoniske. Find både den klassiske og energiske DKNY Women og den nye DKNY Stories lige her. Begge dufte indfanger stemningen fra byen, der aldrig sover. En af dem bliver måske din nye statement parfume?