Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Måske er i helt nye husejere. Måske har i boet i hus i rigtig lang tid. Ligemeget hvad, så er der én løsning, til både hus og lejlighed og til både nye og gamle beboere, der aldrig går af mode. Nemlig indvendige døre.

I et hus har vi brug for mange slags døre. De kommer både i form af hoveddøre, porte og indvendige døre.

Dem vi kommer til at se mest til i hverdagen og generelt bare i vores daglige gang og liv er de indvendige døre. Når vi er indenfor, ser vi mere på de indvendige døre, end vi måske lige går og tror. Og faktisk har de ligeledes meget større betydning for det fuldendte look i et hus eller en lejlighed, end man måske regner dem for.

Når en dør lukkes, åbnes en anden

Indretning er en lang proces, og bestemt ikke noget, som man bare lige gør. Der ligger meget forarbejde bag, når man endelig kan sætte sine ganske særlige og specielt udvalgte møbler ind i alle husets rum.

Ligeledes tænker man over, hvad man skal vælge af døre. Desværre gør man sig bare ikke altid lige så mange overvejelser i valg af døre. Ofte er det ikke et valg, men mere bare en selvfølgelighed. Derfor kan man have tendens til, at måske bare gå på kompromis og vælge de billigste løsninger-Men det er synd!

Så hvis du står det sted i processen lige nu, hvor du skal til at vælge døre, så tænk lige en ekstra gang over det.

Nye indvendige døre kan også have en anden, og ganske fantastisk funktion, i allerede etablerede huse. De kan give helt nyt liv og lys. Og hvis du netop ønsker mere lys, så kan du med fordel gøre brug af hvide døre eller døre med vinduer i.

Der er mange løsninger, og én ting er sikkert- din løsning findes også!