Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Der var en gang hvor udvalget af ventetøj, bestemt ikke var værd at klappe i hænderne over. Kedeligt og poset var blandt de ord, der passede bedst på dem. Den tid er heldigvis bag os og idag kan man finde et gigantisk udvalg af ventetøj. Der er naturligvis masser af undtagelser, men stort set alle kvinder får børn. De fleste får mens de er i tyverne eller starten af 30’erne, altså typisk der hvor man går allermest op i mode.

Det betyder også, at der er rigtig mange af de store tøjbrands, der laver ventetøj, og derfor bliver udvalget også større og større. Tidligere var designet på ventetøj ofte sådan, at det skulle skjule maven, men den tid er heldigvis også forlængst ovre. At være gravid er noget af det absolut smukkeste der findes, og tøjet bør fremhæve maven på en smuk og naturlig måde. Du kan finde masser af ventetøj som bluser, toppe og bukser, der bare skal være i basisgarderoben, men du kan også sagtens finde lækre kjoler til når det skal være lidt ekstra lækkert.

Vælg ventetøj med dobbeltfunktion

Der findes meget ventetøj, der udover at være ventetøj også ka fungere som ammetøj efterfølgende. Køber man dette, er det naturligvis EKSTRA vigtigt at man tøj der er fremstillet økologisk og ikke indeholder nogle tilsætningsstoffer, som er skadelige. Dit barns hud vil komme i kontakt med stoffet, hvis du bruger det som ammetøj, og med den sarte hud som babyer har, er det vigtigt at det er lavet af de sundeste materialer.

Inden man har fået børn, har man sjældent skænket det mange tanker, men når man først har børn (og ammer), så finder man ud af hvor meget lettere livet bliver med det rette udstyr. Ammetøj er tøj, hvor to stykker stof overlapper hinanden og dermed kan let adskilles, så brystet stikker så meget frem, at du kan amme, uden det store postyr. Dette er især rart, hvis man er i byen, på café eller lignende. Langt det meste ammetøj, kan man slet ikke se er ammetøj, medmindre man kigger godt efter.