Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Har du en veninde, søster eller datter der er gravid, og vil du gerne forkæle hende? Det kan godt være hårdt at være gravid, så det er kun rart, hvis man kan mærke, at nogle tager lidt hånd om en. Hvis du kender en, der er er gravid, kan du gøre nogle forskellige ting for at forkæle hende.

Invitér hende ud

Når man er gravid, kan ens overskudsniveau godt være meget lavt. Derfor kan du vælge at invitere hende ud på en kop kaffe eller en lækker frokost. Det er nemlig rart at komme ud og tænke på noget helt andet. Det er ikke sikkert, at hun selv lige får planlagt sådan noget i den periode, så det er din opgave at slå til og invitere hende ud. I kan også tage en tur i biografen eller bare holde filmaften hjemme hos dig. Det viser, at du tænker på hende, når du inviterer hende ud.

Giv en gave

Som nybagt forælder er der rigtig meget, der skal købes og bruges penge på. Hvis du gerne vil forkæle hende, kan du give hende en gave. Det kunne f.eks. være noget babyudstyr, noget til børneværelset eller noget legetøj. Så er der nemlig dét mindre at tænke på, når babyen kommer. Hos Børnenes Kartel kan du finde et bredt udvalg af alle den slags ting.

Forkæl hendes ømme krop

Det er tungt at bære rundt på en gravid mave, så det er meget nemt at få en rigtig øm krop. Hvis du virkelig vil forkæle hende, skal du tage hende med ud på en spadag, hvor I sammen bliver forkælet. I kan f.eks. få en massage, fodmassage, ansigtsbehandling el.lign. Når du intet overskud har og har ondt i hele kroppen, er det så rart, når en anden bare trækker dig med ud til den slags.