Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

2020 er lige ved at være aktuelt, og vi kan nu se frem til ikke bare et nyt år – men også et helt nyt årti. De fleste mennesker aftaler med sig selv, og andre, hvad deres nytårsforsæt skal være – hvad skal dit være i år?

Synes du at du har stresset for meget rundt det seneste år, burde dit nytårsforsæt måske være at slappe mere af når du har fri – og tænke mere på dine behov, frem for andres.

Kan du ligge genkendende til dette, så får du her 4 gode råd til, hvordan du kan få slappet mere af i det kommende år, og undgå stress i hverdagen.

Gå flere ture

Skal man komme ned i gear, så er der ikke noget der er mere afslappende, end at gå en tur i den frie natur. Du kan både gå ture i dit lokalområde, hvor der helt sikkert er en park, eller et skovområde. Har du været hele lokalområdet igennem, så kan du også vælge at køre lidt længere væk, og gå en tur, hvor du normalt ikke kommer. Tag en dyb indånding når du er ude, og mærk hvor stille og fredeligt der er.

Lig telefonen fra dig

Skal 2020 været året, hvor du skærer ned på brugen af din telefon, og bruger din tid på noget andet. Telefonen er faktisk et stressende element i vores hverdag, og generelt bruger vi alt for mange timer på telefonerne – som kunne bruges meget bedre. Sæt dig ed og lav nogle regler for dig selv, i det kommende år, og se om du ikke vil kunne mærke en forskel.

Tag en overnatning

Trænger du til en ordentlig omgang forkælelse, hvor du bare skal slippe alle tøjler – og lade andre tage sig af de trælse opgaver i hverdagen. Så bør du tage en partner eller ven med på en hotelovernatning, hvor i sammen kan få slappet af. Alle trænger indimellem til en weekend med overnatning uden for hjemmets rammer, hvor man ingen forpligtigelser har.